Betonilattia

Betonilattia sopii koteihin ja liiketiloihin

Betonilattia on hyvä ratkaisu niin liiketiloihin, teollisuusrakennuksiin kuin asuinrakennuksiin. Betonin etuja lattiamateriaalina ovat erityisesti betonin energiatehokkuus ja tasainen lämpö: betonilattia on talvella lämmin ja kesällä sopivan viileä. Betonilattia on hyvin kestävä moniin muihin lattiamateriaaleihin, esimerkiksi puuhun, laminaattiin ja laattaan verrattuna. Betonilattia on listaton ja saumaton lattia ja siksi siisti ja helppohoitoinen.

Betonilattian laadukas toteutus edellyttää vahvaa osaamista

Betonilattian valaminen on vaativa työ, ja siksi lattiaurakoitsijan valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kestävän betonilattian toteutus edellyttää tänä päivänä yhä laaja-alaisempaa asiantuntemusta sitä mukaa, kun betonilattioita on alettu käyttää yhä laajemmin erilaisissa käyttökohteissa.

Laadukkaan betonilattian toteutus alkaa huolellisesta suunnittelusta, joka kannattaa tehdä yhdessä lattiaurakoitsijan kanssa. Meillä on pitkän kokemuksen suomat tiedot erilaisista betoneista, betonilattioista ja niihin liittyvistä työmenetelmistä, ja siksi voimmekin toteuttaa asiakkaillemme erittäin korkealaatuisia betonilattioita.

Valu on vain yksi betonilattian valmistuksen vaihe

Betonilattian toteutukseen kuuluu paljon muutakin kuin lattian valaminen. Itse asiassa valu on vain pieni osa betonilattian valmistusta, ja sitä edeltävät ja seuraavat toimenpiteet ovat ratkaisevassa asemassa sen suhteen, kuinka lopputulos onnistuu. Jatkuvasti kovemmaksi muuttuva kilpailu on johtanut siihen, että markkinoille on tullut toimijoita, joiden tietotaso betonista ja betonilattioista ei ole riittävä laadukkaan betonilattian valmistamiseksi.

Betonilattia valmiina ratkaisuna

Valmistamme betonilattiat alusta loppuun huolellisesti ja ammattitaidolla. Kartoitamme asiakkaan kanssa betonilattian valua edeltävät toimenpiteet, ja huolehdimme itse valusta sekä siihen liittyvistä toimenpiteistä asiakkaamme tarpeet ja valun olosuhteet huomioiden. Lisäksi varmistamme, että valun jälkeen ei ilmene ongelmia esimerkiksi liian varhaisen kuormituksen tai vaillinaisten jälkitoimenpiteiden vuoksi. Meiltä saat siis betonilattian avaimet käteen -ratkaisuna!

Betonilattian valmistuksen tehokkaat menetelmät

Betonilattian valmistukseen kuuluu edelleen paljon käsityötä. Valmistuksessa voidaan käyttää monia erilaisia työmenetelmiä. Panostamme työmenetelmien kehittämiseen, ja siksi asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin korkea.

Valmistamme niin suuret kuin pienetkin betonilattiat maakosteasta betonista, jonka kuivumisaika on merkittävästi tavallista valmisbetonia lyhyempi. Lue lisää maakostean betonin eduista!