Sanat saattavat toimia muutoksen alulle pistävänä voimana, mutta vasta teoilla pystytään todella muuttamaan maailmaa. Se on väittämä, joka osuu ja uppoaa varmasti meidän jokaisen elämään. Rakennusalan maine ei yleisesti ole kovinkaan ruusuinen. Lukuisien yritysten ja kirjavien toimintakulttuurien luomasta mielikuvasta saa valitettavasti osansa jokainen alan toimija. Asioihin voi aina tyytyä, tai sitten niitä voi muuttaa. Me haluamme olla enemmän kuin ”ihan kiva”, ja nostaa siten osaltamme koko rakennusalan statusta. Jos mielipide on joskus muodostunut yhteen suuntaan, voi sen takuuvarmasti kääntää myös toiseen.

Voiko lattiaurakka antaa palvelukokemuksen

Mutta hei! Asiat eivät muutu odottelemalla tai puhumalla. Muutoksen eteen pitää löytyä tekoja ja täytyy osata luoda nahkansa niistä toimintamalleista, jotka eivät edistä hyviä asioita. Miltäpä kuulostaisi, jos lattiaurakasta jäisikin mieleen koko rakennusprojektiasi tukeva asiantunteva ja erinomainen palvelukokemus, jossa työporukka toimii joustavasti aikataulussa. Lopputuloksena tietysti laadukas lattia, siisti työmaa ja tunne siitä, että tulit projektissasi oikeasti huomioiduksi. Tällaista kokemusta me haluamme tarjota. Ja siihen päästään tekemällä oikeita asioita, oikeaan suuntaan.

Paljon lupaa, paljon myös antaa

Meidän supervoimamme on lattia. Se on paljon sanottu, mutta mitä se tarkoittaa? Voisi kuvitella että ainakin voit odottaa meiltä täydellistä lattiaa. Meille supervoima on kuitenkin paljon lattiatasoa korkeampi käsite. Autamme sinua tarjoamalla täyden asiantuntemuksemme myös suunnittelusi tueksi ja löydämme tuotevalikoimastamme varmasti parhaat paketit laajoihinkin kokonaisuuksiin. Palvelu onkin yksi tarjontamme tärkeimmistä peruskivistä. Ja palvelun taso pysyy korkealla, kun kentällä on osaava ja työlleen omistautunut organisaatio.

Hyvinvoiva työyhteisö muutoksen eturintamassa

Silloin kun työntekijöillämme rullaa hyvin elämässä, vaikuttaa se suorasti myös yrityksen hyvinvointiin. Meille on tärkeää, että ecofloorilaiset tulevat joka päivä työmaalle innostuneina ja kantavat työvaatteitaan ylpeydellä. EcoFloor ei olekaan se sekalainen porukka, jossa tekijät tulevat ja menevät kuin saluunan ovista. Me olemme tiivis joukkue, joka osaa yhteisen kielen ja toimii hyvässä hengessä tilanteessa kuin tilanteessa. Hyvinvoivassa työyhteisössä homma pelittää ja hymykin on herkemmässä.

Kohti asiakasta ja palvelua

Muutos on nykypäivän maailmassa pysyvä asia ja vauhti on niin nopeaa, että heikompia hirvittää. Myös rakennusalan on mukauduttava vastaamaan 2020-luvun asiakkaan vaatimuksia. Kilpailu on kovaa, mutta oikeudenmukaista. Se lopulta pärjää, joka pystyy tarjoamaan aina hieman enemmän kuin pelkkää hyvää. Toisaalta myös sana heikosta palvelukokemuksesta leviää nopeasti ja puskaradio on armoton. Yksikään yritys ei voi nykyään asettua palveluajattelun yläpuolelle.

Laajempi muutos ei synny yhdestä yrityksestä, vaan se vaatii taakseen rintaman. On kuitenkin tärkeää, että etulinjaan löytyy esimerkillään alaa ohjaavia tekijöitä, suunnannäyttäjiä. Me emme ainakaan halua olla muutoksessa vain mukana, vaan haluamme olla tekemässä sitä. Meillä on supervoima ja haluamme sitä myös käyttää.