Meillä on loistouutisia sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisempia lattiaratkaisuja, mutta määrällisesti vähemmän liikkuvia osia työmaallesi. Palveluvalikoimamme nimittäin täydentyy kipsilattialla. Itsestääntasoittuva kipsipohjainen lattiamassa tuo lattiavalikoimaamme vaihtoehdon, jolla saa rakennettua suoraa lattiaa ohuella kerroksella, riskittömästi vähän vaativimmissakin olosuhteissa.

Kipsi ei juurikaan kutistu eikä käpristy

Kipsilattian erityisenä ominaisuutena sementtipohjaisiin tuotteisiin nähden on se, että se on lähes kutistumaton. Se ei siis halkeile tai käpristy kuivumisprosessin aikana. Huoneiden nurkat eivät täten nouse pystyyn, kuten sementtipohjaisissa tuotteissa tapahtuu jonkin verran. Kipsiä ei matala-alkalisena materiaalina tarvitse mattolattioissa ylitasoittaa, eikä siitä aiheudu tilaan sisäilmaongelmia.

Jouhevuutta työmaalle

Miksi tehdä asiat hitaasti ja kankeasti, kun ne voi tehdä nopeammin ja ketterämmin? Kipsivalu kuivuu nopeasti, n. 10 mm viikossa ja kuivumista voi jouduttaa lattialämmityksellä jo 7 vuorokautta pumppauksen jälkeen. Kipsilattiaa ei tarvitse verkottaa valun aikana, eikä tasoittaa sen jälkeen, joten lattia voidaan luovuttaa seuraavalle urakoitsijalle hyvin ripeällä aikataululla.

Kipsin hyvä lämmönjohtavuus lisää käyttömukavuutta

Lattialämmitys toimii paremmin, kun lattia johtaa lämpöä. Kipsilattialla on erinomainen lämmönjohtavuus, joka on testattu lähes kaikkien lämmitysjärjestelmien kanssa. Lattian käyttömukavuus lisääntyy, kun lämmitysjärjestelmä reagoi nopeammin lämpötilan vaihteluihin.

Isotkin määrät pumppuautolla työmaalle

Kipsivalu tuodaan paikalle pumppuautolla, joten työmaalle ei tarvitse rakentaa siiloa tai kompastella säkkien keskellä. Pystymme toimittamaan suuriakin kipsilattiakokonaisuuksia. Kapasiteettimme on 700m2 40mm lattiaa kerralla

Ratkaisu ohuen lattian tarpeeseen

Ohuet rakenteet ovat kipsilattian paraatipaikka ja sen hyvä käyttöalue on 20-80mm. Se tuo siis erinomaisen lisän lattiavalikoimaamme esimerkiksi kerrostalojen lämpölattioihin, omakotitalojen kevyisiin välipohjiin sekä toimitilapuolelle. Paksumpien lattioiden tarpeeseen suosittelemme mielellämme myös muita vaihtoehtojamme.

Supervoimana lattia

Haluamme palvella teitä kattavasti ja monipuolisesti. Ymmärrämme lattiaa ja autamme teitä löytämään parhaat ratkaisut jokaiseen lattiatarpeeseen. Olemme ketterä toimija, joka ei mene kipsiin laajojenkaan kokonaisuuksien toteuttamisessa. Paitsi tietysti silloin, kun kipsi on paras vaihtoehto. Lattia on supervoimamme, joka ehdottomasti vain vahvistuu laajemman valikoiman myötä.