Asiantuntevaa lattiarakentamista sinun tarpeisiisi

Me tarjoamme sen, mitä lattiasi tarvitsee. Emme keskity yksittäiseen tuotteeseen, vaan saat meiltä juuri sinun projektiisi parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Palvelemme sekä yksityisrakentajia että rakennusyrityksiä Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Täyden palvelun lattiatalo

Tunnemme lattiat ja ymmärrämme miten rakennusprojektit etenevät. Se on tärkeää, jotta osaamme valita juuri sinun käyttötarkoituksiasi täydellisimmin palvelevat tuotteet. Tarjoamme lattiat yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaiken tarpeellisen laadukkaaseen lopputulokseen. Meitä saat koko paketin: maakostean betonin, kiillotetun betonin, kovabetonin, designlattiat, betonilattioiden käsittelyt ja niihin liittyvän työn sekä osaamisen. Autamme sinua sillä asenteella, että olemme ainoa lattiaurakoitsija, jonka puoleen sinun tarvitsee kääntyä.

Rehtiä kotimaista palvelua

Meillä on laaja kokemus erikokoisista rakennusprojekteista ja työmaista. Emme käytä alihankkijoita, vaan motivoituneet työntekijämme ovat meidän omaa porukkaamme. Henki työmailla pysyy näin hyvänä, eikä eri työryhmien välisille viestintä- tai ajatuskatkoille jää sijaa. Teemme parhaamme, jotta sinä saat laadukkaan lattian ja palvelua, jota haluat suositella myös tuttavallesi.

Tarjoamme laadukkaat ja tasaiset lattiat yhdellä hinnalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia urakan yksittäisten osatekijöiden välisistä muuttujista. Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelutarjonnastamme.