Laajat kokonaisuudet joustavasti ja ammattitaidolla

Tarjoamme kustannustehokkaat lattiaratkaisut Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. Meitä saat tarvittaessa kaikki hankkeesi lattiat laadukkaasti ja luvatussa aikataulussa. Mikäli on tarpeellista, me joustamme, jotta sinun ei tarvitsisi tinkiä tavoiteaikatauluistasi. Lattiat ovat erityisosaamistamme ja käytämme asiantuntemustamme löytääksemme parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Yhden toimijan taktiikka tuo kustannustehokkuutta

Monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle vaivattoman ratkaisun kaikkiin lattioihin liittyviin haasteisiisi. Kaikki tuotteemme ovat toistensa rajapinnassa, joten ammattitaitomme kokonaisvaltainen hyödyntäminen on luontevaa ja hyödyttää projektiasi kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki lattiapalvelut tulee samalta toimijalta, saadaan urakkarajoja eri työvaiheiden väliltä hävitettyä. Näin projektista tulee kustannustehokkaampi kokonaisuus.

Joustavaa toimintaa ja nopeaa reagointia

Rakennushankkeisiin liittyy runsaasti erilaisia työvaiheita, joita toteuttamassa on useita yrityksiä. Työmaiden aikatauluttaminen on usein haastavaa ja pienetkin työnaikaiset muuttujat kertautuvat taakaksi seuraavan toimijan harteille. Meille on kunnia-asia pitää kiinni lupaamistamme aikatauluista ja pystymme tarvittaessa reagoimaan muutoksiin hyvin nopeasti ja ketterästi.

Laadukkaat lattiaratkaisut

Laadukas lattia on meidän tuotteemme. Meille on tärkeää, että voimme seisoa suoraselkäisesti tekemämme työn ja sen laadun takana. Mitä aiemmin olemme mukana projektissa, sitä aiemmassa vaiheessa meidän on mahdollista huomioida muista työvaiheista aiheutuvia epätarkkuuksia. Pääsemme näin tarkkoihin lopputuloksiin paljon helpommin.

Kotimainen ja ammattitaitoinen lattiaosaaja

Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja motivoituneita. Emme käytä aliurakoitsijoita, vaan projektit hoidetaan alusta loppuun oman, täysin kotimaisen porukkamme voimin. Ylläpidämme työntekijöidemme ammattitaitoa ja pidämme huolta siitä, että heidän osaamisensa on ajantasaista ja heillä on käytössään parhaat välineet työnsä tekemiseen.

Ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme varmasti sinun hankkeeseesi sopivimmat ja kustannustehokkaimmat lattiaratkaisut.

Malliesimerkkejä tarjoamistamme lattiaratkaisuista:

Kerrostalo:

Valmisbetonilla valetaan rakennuksen kantavat holvit (kerrosten kantavat välipohjat). Asuntoihin lämpölattiat, eristeet ja kipsivalu. Kylpyhuone maakostealla betonilla.

Rivitalo:

Maavaraiset lattiat lämmityksineen maakostealla betonilla. Toiseen kerrokseen ohuempi kerros kipsistä.

Teollisuushalli:

Kovaan käyttöön betonilattia pinnoitteilla, jonne lattialämmitykset ja eristeet. Toimistoparven lattiaan kipsiä tai maakosteaa betonia.