Ekologiset lattiaratkaisut kiinteällä hinnalla

Toteutamme kaikki tarvitsemasi lattiaratkaisut Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. Tarjoamme kaikki rakennusprojektisi lattiat, parhaiten tarpeisiisi soveltuvilla materiaaleilla ja kiinteällä hinnalla. Meiltä saat helpon ratkaisun yhdeltä toimijalta.

Parhaat ratkaisut juuri sinulle

Jos erilaisten lattioiden soveltuvuus sekä kustannustehokkuus herättävät kysymyksiä, ei hätää. Osaamme lattiat ja käytämme asiantuntemustamme löytääksemme parhaat mahdolliset ratkaisut juuri sinun rakennuksiisi. Kun annat lattian rakentamisen meidän tehtäväksemme, saat osaamisemme käyttöösi myös suunnitteluun ja materiaalien valintaan.

Sinulle helppo ratkaisu

Lattian rakentamiseen liittyy monta vaihetta, ja työmaalla saattaa liikkua usean yrityksen väkeä käytännössä saman projektin kimpussa. Meille on kunnia-asia saada palvella mahdollisimman laajasti, jotta sinun ei tarvitse kysyä esimerkiksi pumppausta, lattiamiehiä ja lämmityksen asentajia eri tarjouksilla. Ammattitaitoiset ja omistautuneet työntekijämme pitävät huolen siitä, että työmaa etenee sujuvasti, eikä odotteluun hupene aikaa tai rahaa.

Kiinteä hinta vähentää muuttujien määrää

Tarjoamme lattiaratkaisut rakennuksellesi kiinteällä hinnalla. Pystyt näin vähentämään projektisi muuttujien määrää ja helpottamaan budjetointia. Lattiavaihtoehtojen hintoja vertaillessa kannattaa yleensäkin kiinnittää huomiota siihen, mitä kaikkea hintaan sisältyy. Meidän kanssamme ei tarvitse jännittää, onko esimerkiksi massan määrä osattu laskea oikein. Tuotteemme on valmis lattia ja hintaan sisältyy kaikki tarvittava, alusta loppuun.

Ekologinen saattaa olla myös edullinen

Kestävät arvot ja ympäristö ovat meille tärkeitä. Käytämme projekteissamme ekologisia ja rakennusten terveyttä edistäviä ratkaisuja. Ekologinen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita samaa kuin kallis. Ekologisemman maakostean betonin kiinteään hintaan sisältyy koko valmiiseen lattiaan tarvittava paketti.

Ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme varmasti juuri sinun rakennuksillesi sopivimmat ja kustannustehokkaimmat lattiaratkaisut.

Malliesimerkki tarjoamistamme lattiaratkaisuista:

Omakotitalon maavaraisiin lattioihin lämpölattia maakosteasta betonista. Toiseen kerrokseen lämpölattia ja päälle kipsi. Autotalliin betonilattia pinnoituksella.