Kartoitamme jatkuvasti rakennusalan ja lattiarakentamisen trendejä, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista ja laadukasta palvelua.
Tämän johdosta olemme lisänneet tarjontaamme muutamia uusia betonilattioihin liittyviä tuotteita. Mitään uutta ei betoniosaaminen EcoFloorin tarjonnassa ole, mutta nyt tuomme uudet tuotteet esiin myös nimikkeinä, jotta sinun olisi entistäkin helpompi löytää meiltä etsimäsi lattia.

Betonia kaikkiin kohteisiin ja tarkoituksiin

Kiillotetuilla betonilattioilla saat kestävää ja tyylikästä ilmettä nykyaikaisiin koteihin ja toimistoihin. Kiillotettu betonilattia korvaa kätevästi ja kustannustehokkaasti vanhanaikaiset parketti-, laminaatti- ja laattalattiat.

Designlattioilla saavutetaan kiillotetun betonilattian ulkonäkö kohteissa, joissa betonilattia itsessään ei sovellu kiillotettavaksi.

Betonilattioiden käsittelyillä parannetaan lattian kulutuskestävyyttä, helpotetaan puhtaanapitoa, vähennetään pölyämistä ja estetään esimerkiksi veden ja öljyjen imeytymistä lattiapintaan. On suositeltavaa, että kaikki betonipinnalle jäävät lattiat käsitellään.

Kovabetoni on kustannustehokkain ja kestävin tapa korjata kuluneita ja vanhoja betonipintoja. Mikäli betonilattian kantavuus ei ole oleellisesti heikentynyt, voidaan kovabetonilla tehdä lattiapinnasta täysin uuden veroinen.

Näiden lisäksi maakostea betoni jatkaa kestosuosiotaan niin ammatti- kuin yksityisrakentajienkin keskuudessa.

Oli lattiantarpeesi sitten minkälainen tahansa, ota yhteyttä ja kysy meiltä rohkeasti tarjousta. Monipuolisen tarjontamme ja vankan kokemuksemme avulla löydämme varmuudella juuri sinun tarkoitukseesi sopivimman, kustannustehokkaimman ja kestävimmän ratkaisun.