Vaikka teemme lattioita, me olemme enemmän kuin lattianrakentajia. Monipuolisen lattiavalikoiman ja ainutlaatuisen palvelun lisäksi tarjoamme ammattitaitoamme suunnitteluun sekä valintojesi tueksi. Meiltä saat lattiat kaikenkokoisiin projekteihin. Kartoitamme tarpeesi, ja löydämme ratkaisut lattiaongelmiisi. Lupaamme myös varmuudella, että yhden lattiafirman taktiikka tuo projektiisi monia hyötyjä.

Taloudellisia ja aikataulullisia hyötyjä

Kun saamme toteutettavaksemme laajemman kokonaisuuden, pystymme usein viilaamaan urakan kokonaishintaa sinulle suotuisammaksi. Suora taloudellinen hyöty ei kuitenkaan ole ainoa syy, jonka vuoksi pakettiajattelu kannattaa.

Kun jätät kaikki lattiasi meidän harteillemme, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Urakkarajoja ja riskivarauksia poistuu, kun lattiaratkaisut tulee samalta toimijalta.
  • Aikaa säästyy, kun sama yritys toimittaa lattiat.
  • Pystymme ottamaan huomioon rakennuksen muiden työvaiheiden mahdolliset mittavirheet ja epätarkkuudet, ja korjaamaan lattiaa työvaihe kerrallaan kohti täydellistä lopputulosta.
  • Näemme kokonaisuuden ja pystymme ehdottamaan käyttömukavuudeltaan ja -kustannuksiltaan parhaita ratkaisuja.

Jokainen projekti on tietysti ainutlaatuinen. Olemme kuitenkin nostaneet esiin muutaman esimerkin käytetyimmistä kokonaisratkaisuistamme.

Lattiaratkaisut yksityisrakentajille:

Omakotitalon maavaraisiin lattioihin asennetaan eristykset, lämmitysputket, kaapit ja jakotukit. Lattia tehdään maakosteasta betonista, jolla saamme aikaiseksi mittatarkimman, kustannustehokkaimman ja ekologisimman vaihtoehdon. Toiseen kerrokseen lämpölattia ja päälle kipsi. Autotalliin toteutetaan betonilattia pinnoituksella.

Lattiaratkaisut ammattirakentajille:

Kerrostalossa valetaan kerrosten kantavat välipohjat valmisbetonilla. Asuntoihin asennetaan eristeet sekä lämpöputket ja valetaan lattia kipsistä. Kylpyhuone toteutetaan maakostealla betonilla.

Rivitalossa tehdään maavaraiset lattiat lämmityksineen maakostealla betonilla. Toiseen kerrokseen lämpölattia ja ohuempi kerros kipsistä.

Teollisuushallin kaikki lattiat voidaan toteuttaa sorapatjan päältä valmiiseen pintaan.

Nämä ovat tietenkin vain esimerkkejä ja valikoimastamme löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Käyttötarkoitus ja kohde lopulta määrittävät sen, mikä on paras ratkaisu juuri sinun lattiaksesi. Vuosien kokemus lattioista antaa meille valmiuden löytää urakkaasi parhaat materiaalit ja ratkaisut. Olemme olemassa, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia lattioista.