Vaikka teemme lattioita, me olemme enemmän kuin lattianrakentajia. Monipuolisen lattiavalikoiman ja ainutlaatuisen palvelun lisäksi tarjoamme ammattitaitoamme suunnitteluun sekä valintojesi tueksi. Meiltä saat lattiat kaikenkokoisiin projekteihin. Kartoitamme tarpeesi, ja löydämme ratkaisut lattiaongelmiisi. Lupaamme myös varmuudella, että yhden lattiafirman taktiikka tuo projektiisi monia hyötyjä.

Taloudellisia ja aikataulullisia hyötyjä

Kun saamme toteutettavaksemme laajemman kokonaisuuden, pystymme usein viilaamaan urakan kokonaishintaa sinulle suotuisammaksi. Suora taloudellinen hyöty ei kuitenkaan ole ainoa syy, jonka vuoksi pakettiajattelu kannattaa.

Kun jätät kaikki lattiasi meidän harteillemme, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Urakkarajoja ja riskivarauksia poistuu, kun lattiaratkaisut tulee samalta toimijalta.
  • Aikaa säästyy, kun sama yritys toimittaa isomman kokonaisuuden.
  • Pystymme ottamaan huomioon rakennuksen muiden työvaiheiden mahdolliset mittavirheet ja epätarkkuudet, ja korjaamaan kokonaisuutta työvaihe kerrallaan kohti täydellistä lopputulosta.
  • Näemme kokonaisuuden ja pystymme ehdottamaan käyttömukavuudeltaan ja -kustannuksiltaan parhaita ratkaisuja.

Jokainen projekti on tietysti ainutlaatuinen. Olemme kuitenkin nostaneet esiin muutaman esimerkin käytetyimmistä kokonaisratkaisuistamme.

Lattiaratkaisut yksityisrakentajille:

Omakotitalon maavarainen lattia tehdään maakosteasta betonista, jolla saamme aikaiseksi mittatarkimman, kustannustehokkaimman ja ekologisimman vaihtoehdon. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä kiillotettu betonilattia. Toisen kerroksen kevyisiin välipohjiin kipsilattiat. Autotalliin toteutetaan valmisbetonilattia pinnoituksella.

Lattiaratkaisut ammattirakentajille:

Kerrostalossa valetaan kerrosten kantavat välipohjat valmisbetonilla. Asuntoihin asennetaan lämpölattiat (eristeet, putkitukset, jakokaapit) kipsipumppauksineen. Kylpyhuoneiden kallistusvalut toteutetaan maakostealla betonilla.

Rivitalossa tehdään maavaraiset lämpölattiat maakostealla betonilla. Toiseen kerrokseen lämpölattia ja pumppaus kipsillä.

Teollisuushallin kaikki lattiat voidaan toteuttaa sorapatjan päältä valmiiseen pintaan samaan perheeseen kuuluvan Betoniukko Oy:n toimesta.

Nämä ovat tietenkin vain esimerkkejä ja valikoimastamme löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Käyttötarkoitus ja kohde lopulta määrittävät sen, mikä on paras ratkaisu juuri sinun lattiaksesi. Vuosien kokemus lattioista antaa meille valmiuden löytää urakkaasi parhaat materiaalit ja ratkaisut. Olemme olemassa, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia lattioista.