Lattian tekeminen ei ole pelkkää pumppaamista ja tasoittamista, vaan tilaan ja käyttötarkoitukseen sopivan lattian valmistaminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa. Me heitämme peliin täyden asiantuntemuksemme, jotta sinä voisit saada ainutlaatuisen hyvää palvelua.

Kun tekeminen on hyvää, kannattaa tietyssä pisteessä pysähtyä pohtimaan, onko brändi saatu nostettua tekemistä vastaavalle tasolle. Me saavutimme tuon pisteen ja mietimme, millainen mielikuva meistä välittyy ulospäin. Kysyimme itseltämme: mitä me haluamme olla ja miten haluamme toimia? Kun ajatukset saatiin asetettua riviin, laitoimme isompaa vaihdetta silmään ja käänsimme katseemme entistä tiukemmin kohti tulevaisuutta. Täältä tullaan!

Lattian hienoudet esiin

Lattia on aina sisätiloissa jalkojemme alla, arjessa sekä juhlassa. Vaikka lattia on kotiemme ja työpaikkojemme kulutetuin pinta, on siitä tullut itsestäänselvyys, jota ei juuri edes huomioida päivittäisessä elämässä.

Me huomioimme. Lattia on meille supervoima. Ymmärrämme lattiaa ja osaamme tuoda sen parhaat puolet esiin. Teemme kaikkemme, jotta sinäkin oivaltaisit lattian hienouden. Supervoimamme ei kuitenkaan ole syntynyt sattumalta, vaan se on muodostunut siitä kokemuksesta ja tekemisestä, jolla olemme toimineet jo vuodesta 2016 lähtien.

Supervoima on laatulupaus

Supervoima kuulostaa mahtipontiselta leimalta kannettavaksi, mutta meille se on ylpeyden aihe. Olemme aina pitäneet laadukasta lattiaa kunnia-asiana ja seisomme suoraselkäisesti tämän kunniamme takana. Emme todellakaan halua näyttää heikoilta siinä, missä tiedämme olevamme vahvoja, joten sinulle supervoimamme toimii laatulupauksena.

Jokaisen supervoiman takaa löytyy tietysti myös supersankareita. Motivoitunut ja yhtenäinen organisaatiomme ei ehkä pukeudu viittaan tai kokovartalotrikoisiin, mutta rinta kaarella se rientää aina apuun, kun joku tarvitsee tukea lattia-asioissa.

Muutoksen vauhdissa

Me pidämme huolen, että sankarimme ovat jatkuvasti kiinni rakentamisen uusimmissa määräyksissä, säädöksissä ja työvälineissä, joten muutos ei tule meille koskaan yllätyksenä. Kehitämme jatkuvasti myös palveluamme asiakaslähtöisempään suuntaan.

Koska olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja mielestämme avoimuus on askel kohti parempaa maailmaa, haluamme kertoa sankariteoistamme myös sinulle. Jatkossa löydät verkkosivuiltamme uutisiamme, asiakastarinoitamme ja näkemyksiämme entistä monipuolisemmin.

Tähänastiset uudistukset eivät kuitenkaan ole mikään päätepysäkki, kaukana siitä. Tämä ei myöskään ole uusi alku, sillä mikään ei ole loppunut. Pidetään tätä vaikka hetkenä, jolloin nostimme rimaamme ja tavoitteitamme vielä entistäkin korkeammalle. Näin voimme tuoda supervoimamme hyödyksesi vieläkin täydellisemmin.