Betonilattioiden käsittely betonipinnalle jääville lattioille

Betonilattioiden erilaisilla käsittelyillä parannetaan lattian kulutuskestävyyttä, helpotetaan puhtaanapitoa, vähennetään pölyämistä ja estetään esimerkiksi veden ja öljyjen imeytymistä lattiapintaan. Suosittelemme, että kaikki betonipinnalle jäävät lattiat käsiteltäisiin.

Käsittelyllä kaiken kestävää betonilattiaa

Melko usein käy niin, että kovalla työllä toteutettu hieno betonilattia jätetään käsittelemättä. Se on sama, kuin rakentaisi talon, mutta jättäisi ulkoseinät maalaamatta. Betonilattioiden käsittely pidentää lattian käyttöikää ja parantaa sen haluttuja ominaisuuksia. Betonilattiat voidaan käsitellä monella tapaa riippuen siitä, mitä ominaisuuksia lattialta halutaan. Halutaanko vähentää lattian pölyämistä, helpottaa sen puhtaanapitoa, vai estää lian ja rasvan imeytymistä lattiaan? Meiltä löytyy oma käsittelynsä jokaiselle erikoistarpeelle. Käsittelyt ovat myös erittäin kustannustehokkaita.

Autohallit ja tuotantotilat tyypillisiä kohteita käsiteltävälle betonilattialle

Tyypillisiä kohteita betonilattian käsittelylle ovat sellaiset lattiapinnat, joiden tulee kestää kulutusta, mutta jotka altistuvat jatkuvasti lialle ja rasvalle. Tällaisia ovat esimerkiksi parkkihallien, teollisuuden tuotantotilojen ja omakotitalojen autotallien lattiapinnat.

EcoFloor on betoninkäsittelyn erikoisasiantuntija

Meiltä löytyy neuvot ja niksit kaikkiin lattioihin. Käytössämme on markkinoiden parhaat tuotteet ja nykyaikainen kalusto. Vankka kokemuksemme erilaisista lattiaratkaisuista ja projekteista antaa meille valmiudet tarjota parhaat mahdolliset käsittelyt juuri sinun lattiallesi.