Designlattialla tyyliä olemassa olevan betonilattian päälle

EcoFloorin designlattioilla saavutetaan kiillotetun betonilattian ulkonäkö kohteissa, joissa betonilattia itsessään ei sovellu kiillotukseen.

Kaikki betonilattiat eivät sovi kiillotettavaksi

Jos kaikki betonilattiat eivät sovi kiillotettavaksi, niin millainen lattia sitten sopii? Vain hyvin harvoissa omakotitaloissa esimerkiksi puretun parketin alta paljastuva betonilattia sopii suoraan kiillotettavaksi. Muussa tapauksessa se vaatii käsittelyä olemassa olevan pinnan päälle. EcoFloorin designlattia tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon, kun vanha betonilattiaasi ei pysty kiillottamaan.

Designtasoitteella halutun sävyinen lattia vaivattomasti ja nopeasti

Ecofloorin designlattiat tehdään jo olemassa olevan betonilattian päälle. Lattian pohja praimeroidaan, jonka jälkeen haluamasi sävyistä designtasoitetta levitetään lattian pintaan 5–20 mm kerros. Tasoituksen jälkeisenä päivänä designlattia hiotaan toivottuun kiiltoasteeseen ja käsitellään. Koko prosessi kestää yhteensä 3-5 päivää ja tämän jälkeen designlattia on valmis käytettäväksi.

Designlattian monipuoliset käyttökohteet

Designlattia voidaan toteuttaa vaikkapa kerrostalon huoneistoremontin yhteydessä, sillä prosessiin ei vaadita isoja koneita tai laitteita. Lattian kiillotuskäsittely pystytään tekemään lähes pölyttömästi, eikä siitä näin aiheudu haittaa ympäristöön. Tyypillisiä käyttökohteita designlattioille ovat erilaiset saneerauskohteet, omakotitalot, kerrostalot, tuotantotilat ja myymälät.

Ammattilaisten tekemää betonilattiaa

Meillä on laaja-alainen kokemus erilaisten lattioiden tuotannosta. Meillä on takanamme vankka ammattitaito ja näyttöä lukuisista suoraselkäisesti hoidetuista projekteista. Autamme mielellämme ja kartoitamme lattiavaihtoehdot, jotka ovat optimaalisimmat juuri sinun tarpeisiin. Ja jos projektin kokonaisuus vaatii esimerkiksi maakosteaa betonia, kovabetonia tai kiillotettua betonilattiaa, osaamisalueeltamme löytyy betonilattioita laajalla skaalalla. Voit luottaa siihen, että löydämme sinulle parhaan ja kokonaisedullisimman lattiavaihtoehdon.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, me autamme mieluusti kaikissa lattiahaasteissasi.