Designlattiat olemassa olevan betonilattian päälle

EcoFloorin designlattioilla saavutetaan kiillotetun betonilattian ulkonäkö kohteissa, joissa betonilattia itsessään ei sovellu kiillotukseen.

Kaikki betonilattiat eivät sovi kiillotettavaksi

Millainen lattia sitten ei sovi kiillotettavaksi? Vain hyvin harvoissa omakotitaloissa puretun parketin alta paljastuu betonilattia, joka sopii suoraan kiillotettavaksi. Muussa tapauksessa EcoFloorin designlattia tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon.

Designtasoitteella halutun sävyinen lattia

Ecofloorin designlattiat tehdään jo olemassa olevan betonilattian päälle. Lattian pohja praimeroidaan, jonka jälkeen haluamasi sävyistä designtasoitetta levitetään lattian pintaan 5–20 mm kerros. Tasoituksen jälkeisenä päivänä designlattia hiotaan toivottuun kiiltoasteeseen ja käsitellään. Koko prosessi kestää 3-5 päivää ja lattia on tämän jälkeen valmis käytettäväksi.

Designlattian monipuoliset käyttökohteet

Designlattia voidaan toteuttaa vaikkapa kerrostalon huoneistoremontin yhteydessä, sillä prosessiin ei vaadita isoja koneita tai laitteita, ja lattian kiillotuskäsittely pystytään tekemään lähes pölyttömästi. Tyypillisiä designlattioiden käyttökohteita ovat erilaiset saneerauskohteet, omakotitalot, kerrostalot, tuotantotilat ja myymälät.

Ammattilaisten tekemää designlattiaa

Meillä on laaja-alainen kokemus erilaisten lattioiden tuotannosta. Voit luottaa ammattitaitoomme ja olla varma, että löydämme sinulle parhaan ja kokonaisedullisimman lattiavaihtoehdon.