Kiillotettu betonilattia on kulutuskestävä, helppohoitoinen ja näyttävä

Kiillotettu betonilattia on kaikessa yksinkertaisuudessaan haluttuun kiiltoasteeseen kiillotettu betonilattia. Se korvaa kätevästi ja kustannustehokkaasti vanhanaikaiset parketti-, laminaatti- ja laattalattiat niin kodeissa kuin toimistoissakin. Kiillotettu betonilattia on nykyaikainen ja viisas lattiavalinta, jonka yhä useampi modernia kohdetta rakentava tekee.

Kiillotetut betonilattiat avaimet käteen periaatteella

Toimitamme kiillotetut betonilattiat avaimet käteen periaatteella siten, että toimituksemme sisältää koko paketin valusta valmiiseen pintaan, kiinteällä hinnalla. Myös jo valetun betonilattian kiillottaminen ja käsittely on mahdollista kiinteällä neliöhinnalla, joten sinulle ei tule projektin aikana ikäviä yllätyksiä. Betonilattian kiiltoaste ja kiillotussyvyys ovat päätettävissäsi ja paras lopputulos saadaankin aikaiseksi, kun olet tiiviisti projektissa mukana kertomassa toiveistasi mahdollisimman tarkasti. Me tietysti autamme sinua löytämään parhaat ja tyylikkäimmät lattiavaihtoehdot.

Monikäyttöinen kiillotettu betonilattia

Kiillotettu betonilattia sopii monipuolisesti hyvin erilaisiin kohteisiin, sillä se on jalan alla erittäin sileä, helposti puhtaana pidettävä ratkaisu, joka myös kestää kulutusta todella hyvin. Kaikki kiillotetussa betonilattiassa käyttämämme lisäaineet ovat päästöttömiä, eivätkä ne sulje betonin pintaa. Näin lattian rakenne pysyy hengittävänä.

Kiillotettu betonilattia, kuten sinä haluat

Toimintatapaamme kuuluu, että lattia tehdään alusta loppuun saakka tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinuun ollaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen valua ja kartoitetaan huolellisesti, minkälainen kiillotettu betonilattia toiveissasi on. Haluatko lattiasta kenties kiiltävän vai himmeän, tai kuinka paljon kiviainesta haluat näkyviin? Usein alkukartoituksen jälkeen saamme vapaat kädet. Lopputuloksena kiillotettuun betonilattiaan ollaan lähes poikkeuksetta tyytyväisiä.

Selkeät ja helpot ohjeistukset työmaan ja lattian suojaamiseen

Koska kiillotettu betonilattia, ja sen toteuttaminen onnistuneesti vaativat erittäin huolellista tekemistä jokaisessa vaiheessa, olemme panostaneet alkukartoituksen lisäksi työmaaohjeistukseen ja käymme aina tarkastamassa esivalmistelut työmaalla ennen valua. Voit luottaa ammattitaitoomme ja olla varma, että lopputuotteena sinua odottaa upea kiiltävä betonilattia.

Lattioiden asiantuntemusta pitkällä kokemuksella

Pitkä kokemuksemme erilaisista kohteista ja lattiatarpeista auttaa meitä löytämään parhaat ratkaisut sinun arkesi kivijalaksi. Rakennuskokonaisuuksissa saattaa ilmetä erilaisten lattioiden tarpeita ja käytämme kokemustamme hyödyksi löytääksemme optimaalisimmat ja kustannustehokkaimmat lattiaratkaisut. Jos kiillotettu betonilattia ei sovi jokaisen tilasi lattiaksi, toimitamme myös ekologista maakosteaa betonia. Tai teemme myös betonilattioiden käsittelyitä sekä designlattioita sellaisiin tiloihin, joissa vanha betonilattia ei sovi suoraan hiottavaksi.

Kerro meille toiveesi, niin me kerromme miten voimme auttaa sinua lattiahaasteissasi.