Kiillotettu betonilattia on kulutuskestävä, helppohoitoinen ja näyttävä

Kiillotettu betonilattia on kaikessa yksinkertaisuudessaan haluttuun kiiltoasteeseen kiillotettu betonilattia. Se korvaa kätevästi ja kustannustehokkaasti vanhanaikaiset parketti-, laminaatti- ja laattalattiat niin kodeissa kuin toimistoissakin. Kiillotettu betonilattia on nykyaikainen ja viisas lattiavalinta, jonka yhä useampi modernia kohdetta rakentava tekee.

Kiillotetut betonilattiat avaimet käteen periaatteella

Toimitamme kiillotetut betonilattiat avaimet käteen periaatteella siten, että toimituksemme sisältää koko paketin valusta valmiiseen pintaan, kiinteällä hinnalla. Myös jo valetun betonilattian kiillottaminen ja käsittely on mahdollista. Myös se hoituu kiinteällä neliöhinnalla, joten projektin aikana ei tule ikäviä yllätyksiä. Betonilattian kiiltoaste ja kiillotussyvyys ovat päätettävissäsi ja paras lopputulos saadaankin aikaiseksi, kun olet tiiviisti projektissa mukana kertomassa toiveistasi mahdollisimman tarkasti.

Kiillotetut betonilattiat moneen käyttöön

Kiillotettu betonilattia sopii monipuolisesti hyvin erilaisiin kohteisiin, sillä se on jalan alla erittäin sileä, helposti puhtaana pidettävä ratkaisu, joka myös kestää kulutusta todella hyvin. Kaikki betonilattiassa käyttämämme lisäaineet ovat päästöttömiä, eivätkä ne sulje betonin pintaa, jolloin rakenne pysyy hengittävänä.

Betonia vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla

Toimintatapaamme kuuluu, että lattia tehdään alusta loppuun saakka tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinuun ollaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen valua ja kartoitetaan huolellisesti, minkälainen kiillotettu betonilattia toiveissasi on. Haluatko lattiasta kenties kiiltävän vai himmeän, tai kuinka paljon kiviainesta haluat näkyviin? Usein alkukartoituksen jälkeen saamme vapaat kädet. Lopputuloksena kiillotettuun betonilattiaan ollaan lähes poikkeuksetta tyytyväisiä.

Koska kiillotettu betonilattia, ja sen toteuttaminen onnistuneesti vaativat erittäin huolellista tekemistä jokaisessa vaiheessa, olemme panostaneet alkukartoituksen lisäksi työmaaohjeistukseen ja käymme aina tarkastamassa esivalmistelut työmaalla ennen valua. Voit luottaa ammattitaitoomme ja olla varma, että lopputuotteena sinua odottaa upea kiiltävä betonilattia.