Kipsilattia ohuemman lattian tarpeisiin

Kipsipohjaisella lattiamassalla saamme rakennettua suoraa lattiaa ohuella kerroksella, riskittömästi vähän vaativimmissakin olosuhteissa. Kipsi täydentää hienosti palveluvalikoimaamme ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja. Käytämme kipsivaluissamme itsestääntasoittuvaa lattiamassaa.

Kipsi ei kutistu

Käyttämämme kipsilattiamassan hyvä käyttöalue on 20–80mm. Se tuo siis erinomaisen lisän lattiavalikoimaamme esimerkiksi kerrostalojen lämpölattioihin, omakotitalojen kevyisiin välipohjiin sekä toimitilapuolelle. Paksumpien lattioiden tarpeeseen suosittelemme mielellämme myös muita vaihtoehtojamme. Kipsilattian erityisenä ominaisuutena sementtipohjaisiin lattioihin nähden on se, että se on lähes kutistumaton. Se ei siis halkeile tai käpristy kuivumisprosessin aikana. Huoneiden nurkat eivät täten nouse pystyyn, kuten sementtipohjaisissa lattioissa tapahtuu jonkin verran.

Kipsin hyvä lämmönjohtavuus lisää käyttömukavuutta

Lattialämmitys toimii paremmin, kun lattia johtaa lämpöä. Kipsilattialla on erinomainen lämmönjohtavuus, joka on testattu lähes kaikkien lämmitysjärjestelmien kanssa. Lattian käyttömukavuus lisääntyy, kun lämmitysjärjestelmä reagoi nopeammin lämpötilan vaihteluihin.

Notkeutta työmaalle

Miksi tehdä asiat hitaasti ja kankeasti, kun ne voi tehdä nopeammin ja ketterämmin? Kipsivalu kuivuu nopeasti, n. 10 mm viikossa ja kuivumista voi jouduttaa lattialämmityksellä jo 7 vuorokautta pumppauksen jälkeen. Itsestääntasoittuvaa kipsilattiaa ei tarvitse verkottaa valun aikana, eikä tasoittaa sen jälkeen, joten lattia voidaan luovuttaa seuraavalle urakoitsijalle hyvin ripeällä aikataululla. Kipsivalu tuodaan paikalle pumppuautolla, joten työmaalle ei tarvitse rakentaa siiloa tai kompastella säkkien keskellä. Kapasiteettimme on 50 tonnia, joten pystymme toimittamaan isojakin kokonaisuuksia kerralla.

Haluamme palvella teitä kattavasti ja monipuolisesti. Ymmärrämme lattiaa ja autamme teitä löytämään parhaat ratkaisut jokaiseen lattiatarpeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kipsilattioistamme.