Kovabetoni on kustannustehokas ratkaisu vanhojen betonipintojen korjaamiseen

Kovabetoni on kustannustehokkain ja kestävin tapa kuluneiden ja vanhojen betonipintojen korjaamiseen. Mikäli kuluneen betonilattian kantavuus ei ole oleellisesti heikentynyt, voidaan kovabetonilla tehdä lattiapinnasta täysin uuden veroinen. Näin vanhan betonin piikkaaminen pois ja kokonaan uuden lattian valaminen ei ole ainoa tapa korjata kulunut lattiapinta, kuten yleisesti kuvitellaan. Oikeasti näin radikaaleihin toimenpiteisiin harvemmin edes tarvitsee turvautua.

Kestävät kovabetonilattiat

Kovabetonilattiat ovat korkean lujuutensa ja erikoiskiviaineksen ansiosta tavallisia sirotelattioita kovempia ja kestävämpiä. Kovabetonia levitetään praimeroidulle pinnalle 10–20 mm kerros, jonka jälkeen lattia hierretään tai liipataan tavallisen valmisbetonin tapaan. Valmis kovabetonilattia kestää taatusti sukupolvelta toiselle ilman kulumista ja tarvetta lattian uusimiselle.

Kovabetoni lujuutta ja kestävyyttä vaativin lattiakorjauksiin

Kovabetoni sopii erinomaisesti teollisuuteen, ulkokäyttöön, parkkihallien urien korjaukseen ja oikeastaan mihin tahansa korkeaa lujuutta ja kulutuskestävyyttä vaativiin lattiakorjauksiin. Kovabetonin voi myös käsitellä suoja-aineilla tai kiillottaa.

Kovabetonia kokemuksella sinne, mihin sitä tarvitaan

Käytössämme on markkinoiden parhaat tuotteet ja nykyaikainen kalusto juuri sinun tarpeidesi mukaisen kovabetonilattian valmistamiseen. Vankka kokemuksemme erilaisista lattiaratkaisuista ja projekteista antaa meille valmiudet tarjota juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva lattiaratkaisu.