Laadukasta lattiaa valmisbetonista

Betonilattia on yksi rakennuksen tärkeimmistä rakenteista. Meiltä saat laadukkaat betonilattiat käyttökohteeseesi räätälöitynä yhdellä kiinteällä hinnalla. Lattiamme hinta sisältää myös betonin, toimituksen ja pumppauksen.

Vankkaa betonin asiantuntemusta

Betonilattiat tehdään edelleen pääosin käsityönä, eikä onnistunutta lopputulosta voi pitää itsestäänselvyytenä. Olemme panostaneet asiantuntemuksemme sekä työmenetelmiemme kehittämiseen, jonka ansioista voimme tarjota käyttötarkoituksiisi sopivimmat lattiaratkaisut. Toimitamme kaiken kokoiset betonilattiat tunnollisesti ja laatutakuulla.

Suunnittelu on tärkeää

Onnistuneen betonilattian tekeminen alkaa hyvällä suunnittelulla. Kokemus betonilattioista ja niihin liittyvistä työmenetelmistä on antanut meille valmiudet palvella sinua projektin suunnittelusta aina tasaiseen lopputulokseen asti. Kun otat meidät projektiisi mukaan jo suunnitteluvaiheessa, saamme ratkaistua haasteesi kustannustehokkaammin.

Valmisbetoni valuvaiheessa.

Betonilattiat moneen käyttöön

Tarjoamme kokonaisvaltaista betonointipalvelua. Meiltä saat teräshierretyt lattiat omakoti- ja rivitaloihin, sirotelattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin kuten teollisuushalleihin, trendikkäät kiillotetut betonilattiat eri käyttökohteisiin, sekä betonilattioiden hionnat ja sementtiliimojen poistot. Betonilattioiden käyttökohteet ja luonne muuttuvat jatkuvasti erilaisten pinnoitteiden ja kiillotusmenetelmien myötä. Kehitämme osaamistamme, jotta voisimme tarjota sinulle parhaat ja nykyaikaisimmat betoniratkaisut.

Projektit alusta jälkihoitoon saakka

Konsultoimme asiakasta valua edeltävistä toimenpiteistä. Hoidamme valmisbetonin valun ja valmistelut asiakkaan haluamalla tavalla ja pidämme huolen, ettei valun jälkeen synny ongelmia esim. puutteellisen jälkihoidon tai liian aikaisen kuormituksen takia. Kaikki valmisbetoniurakat projektin laajuudesta riippumatta toteuttaa Betoniukko Oy, jonka omistuspohja arvot ja asiakaspalveluasenne ovat samat, kuin EcoFloorin. Ota yhteyttä ja kysy lisää valmisbetonista.