Valmisbetoni

Tilaa betonilattiasi meiltä, takaamme laadun ja 100 % tyytyväisyystakuun. Saat yhdellä tilauksella sekä valmisbetonin toimitettuna ja pumpattuna kohteeseenne että laadukkaat betonilattiat käyttökohteeseenne räätälöitynä. Kaikki yhdellä kiinteällä hinnalla.

Kauttamme teräshierretyt lattiat omakoti- ja rivitaloihin, sirotelattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin kuten teollisuushalleihin, trendikkäät kiillotetut betonilattiat eri käyttökohteisiin, sekä betonilattioiden hionnat ja sementtiliimojen poistot. Kysy myös ”avaimet käteen”-pakettia eli kaikki pohjantasauksesta valmiiseen lattiapintaan.

Laadukkaat betonilattiat valmisbetonista

Teemme kaikki valmisbetoniurakat, niin pienet kuin suuretkin, tunnollisesti laatutakuulla. Työnjohtajat osallistuvat aina levitys- ja pintatyöhön, jolloin laatu pysyy parhaalla mahdollisella tasolla.

Syitä valita meidät betonityöhön:

  • Luotettava ammattilainen: Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia raudanlujia ammattilaisia.
  • Kiinteä hinta, yksi lasku: Valmisbetoni ja betonilattiat yhdellä kiinteällä hinnalla ilman yllätyksiä.
  • Konsultointi kaupan päälle: Mitä pitää ottaa huomioon ennen valua, valun aikana ja valun jälkeen? Ei hätää, me neuvomme teitä veloituksetta. Onnistunut lattia on meille prioriteetti nro. 1.
  • Betonilattia on rakennuksen yksi tärkeimmistä rakenteista ja betonilattioiden valaminen yksi haastavimmista betonirakentamisen osa-alueita, joten lattiaurakoitsija kannattaa valita aina huolella.

Betonilattian teko alkaa hyvästä suunnittelusta

Onnistuneen betonilattian teko alkaa hyvällä suunnittelulla, mieluusti yhteistyössä lattiaurakoitsijan kanssa. Olemme keränneet vuosien varrella valtavan määrän tietoa valmisbetonista, betonilattioista ja työmenetelmistä, jonka haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Onnistunut betonilattia ei tänä päivän ole itsestäänselvyys. Betonilattioiden käyttökohteet ja luonne ovat muuttuneet viime vuosina, kun erilaiset kiillotusmenetelmät ja pinnoitteet ovat yleistyneet.

Ammattitaitoinen betoniurakoitsija huolehtii valmisteluista ja jälkitöistä

Kova kilpailu urakoista ja nykyinen hintataso ovat saaneet aikaan tilanteen jossa markkinoille on tullut urakoitsijoita, joiden tietotaso valmisbetonista kattaa lähinnä harmaan värin. Onnistunut lopputulos vaatii oikeat toimenpiteet. Itse betonilattian valaminen on vain pieni osa kokonaisuutta eikä pelkkä valun onnistuminen takaa onnistumista. Valua edeltävät ja jälkeenpäin tehtävät toimenpiteet ovat usein avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Esimerkiksi betonilattian kuivumisesta on huolehdittava perusteellisesti.

Tarjoamme kokonaisvaltaista betonointipalvelua, jossa konsultoimme asiakasta valua edeltävistä toimenpiteistä, hoidamme valmisbetonin valun ja valmistelut asiakkaan haluamalla tavalla ja sisällöllä sekä pidämme huolen, ettei valun jälkeen synny ongelmia esim. puutteellisen jälkihoidon tai liian aikaisen kuormituksen takia.

Betonilattiat tehdään edelleen pääosin käsityönä. Työmenetelmiä on vähintään yhtä monta, kuin on tekijääkin. Olemme panostaneet erityisesti työmenetelmien kehittämiseen. Kehittämistyön ansioista teemme Suomen parhaimpia lattioita ja tätä väittämää tukee lähes 100% asiakassuhteiden jatkuminen. Teemme niin suuret kuin pienetkin betonilattiat tunnollisesti ja laatutakuulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmisbetonista!